Termeni si conditii

Bine ati venit pe TheRocks.ro! Va uram o vizita cat mai placuta.
Mai intai sa ne ocupam de cateva detalii organizatorice pentru a va bucura de o experienta de shopping cat mai placuta.

Date de identificare operator


Site-ul si magazinul online www.therocks.ro sunt administrate de compania S.C. GM-HDEV Solutions S.R.L din Timisoara, cu urmatoarele date de identificare:

Denumire:
S.C. GM-HDEV Solutions S.R.L
Adresa: Strada Neptun, nr. 8 A, Timisoara, judetul Timis, Romania
Cod unic de inregistrare: RO23792775
Numar de ordine in Registrul Comertului: J35/1636/2008

Pentru contact va rugam sa utilizati formularul de contact sau adresa de e-mail office@therocks.ro.

Utilizare site


Utilizatorii noi care se inregistreaza pe site-ul trebuie sa cunoasca termenii si conditiile de utilizare pentru a nu intampina probleme in diferitele faze ale inregistrarii, ale comenzii, ale platii sau ale returnarii produselor. Plasarea unei comenzi pe site-ul nostru, www.therocks.ro, implica acordul dumneavoastra in legatura cu termenii si conditiile descrise in aceasta pagina.

Termenii si conditiile se aplica tuturor celor care acceseaza magazinul online www.therocks.ro fie ca este vorba de vizitare, comanda sau contactarea directa prin e-mail sau telefon a echipei care se ocupa de administrarea site-ului si a magazinului online. Prin contactul prin mijloace electronice (e-mail, formular de contact) utilizatorul isi da acordul cu privire la primirea de notificari, alerte, materiale de tip newsletter cu scop informativ si promotional a caror continut este strict legat de activitatea si colectiile prezentate in magazinul online.

Ne rezervam dreptul sa refuzam comunicarea cu persoanele care folosesc un limbaj nepotrivit, jignitor, injurios, la adresa noastra sau orientate catre terti.

Ne rezervam dreptul de a aduce modificari acestui set de termeni si conditii, sau orice alte modificari pe site-ul www.therocks.ro, fara a fi nevoie de o notificare prealabila a utilizatorilor nostri.

Utilizatorii www.therocks.ro beneficiaza, fara exceptie, de acces limitat la informatiile publice de pe site. Utilizarea site-ului este limitata la interesul personal si nu permite modificarea continutului fara acordul nostru prealabil.

Politica de confidentialitate

Compania S.C. GM-HDEV Solutions S.R.L se angajeaza la pastrarea confidentialitatii in ceea ce priveste datele personale utilizatorilor site-ului. Nici un fel de informatii necesare pentru inregistrare pe site si pentru efectuarea comenzilor nu vor fi distribuite de catre terti. Compaania noastra nu incurajeaza spam-ul sau invadarea spatiului personal de catre terti fara acordul utilizatorilor inregistrati pe www.therocks.ro.

Ne angajam sa pastram datele personale intr-o baza de date securizata si sa le folosim doar pentru comunicarea cu utilizatorul site-ului nostru in scopuri legate de confirmarea comenzii sau pentru a transmite informatii legate de noutatile, concursurile, ofertele speciale sau evenimentele pe care le organizam.

Utilizatorii site-ului www.therocks.ro nu vor distribui catre terti sau prin alte canale de internet informatiile primite de la www.therocks.ro si nici nu le va folosi in scopuri comerciale. Astfel, intelege si respecta dreptul la proprietate intelectuala.

Respectarea drepturilor de autor

Toate elementele de continut (elemente grafice, logo, imagini, texte) ale acestui site sunt proprietatea S.C. GM-HDEV Solutions S.R.L si intra sub protectia Legii drepturilor de autor si a legilor privind proprietatea intelectuala si industriala. Actiunile de copiere, distributie prin alte canale, sau folosire de catre terti in scopuri comerciale externe www.therocks.ro, fara acordul prealabil al S.C. GM-HDEV Solutions S.R.L se sanctioneaza conform legilor in vigoare.

Acordul utilizatorului

Actionarea unor comenzi electronice de confirmare (ex: „OK”, „Trimite”, „Sunt de acord”, etc.) utilizatorul confirma ca a citit si a inteles termenii si conditiile de utilizare ale site-ului.

Solutionarea conflictelor

Orice eventuala disputa care ar putea aparea cu un un utilizator al site-ului www.therocks.ro, S.C. GM-HDEV Solutions S.R.L, isi exprima deschiderea pentru rezolvarea pe cale amiabila a divergentelor. In cazul in care acest lucru nu este posibil, conflictul va fi solutionat prin aplicarea prevederilor legale din Romania si devine de competenta instantelor romanesti.