Despre ROCKS

ROCKS este o noua ta atitudine, noul stil vestimentar, dar si un nou mod de shopping. Noi, echipa din spatele marcii vrem sa te scapam de cautarile nesfarsite prin magazinele din mall-uri sau prin cele virtuale . Te relaxezi in fotoliul preferat, asculti melodiile care te deconecteaza de la stresul si monotonia zilnica si pornesti intr-o tura prin magazinul nostru unde am expus cele mai proaspete creatii ale unor designeri tineri care lucreaza zi de zi pentru a rupe constrangerile clasicului, a liniilor si a combinatiilor de culori fade, care nu transmit nimic.

Cum a aparut ROCKS?

De la o idee, poate chiar de la o nevoie. Noi, cele care ne-am reunit in echipa ROCKS ne-am lovit de problemele cu care sigur te confrunti si tu atunci cand iti vrei sa-ti cumperi o tinuta speciala pe care sa o accesorizezi cu piesele perfecte care nu doar sa o evidentieze, ci mai ales sa spuna ceva despre tine, sa-ti scoata in evidenta personalitatea. Pasiunea pentru moda, dorinta de a crea ceva special dar si, ne place sa credem, talentul de care dam dovada ne-au adus impreuna, ne-au facut o echipa si ne-au dat posibilitatea sa lucram impreuna pentru a crea atitudinea ROCKS.

Coincidenta si destinul care ne-au adus impreuna au facut ca prima colectie ROCKS sa iasa la lumina. A fost o adevarata aventura, pana am reusit sa ajungem la o linie de design care sa exprime ceea ce ne doream, pana am ales materialele si combinatiile perfecte dintre acestea. Odata ce aceste detalii au fost puse la punct, schitele au intrat in atelierul de croitorie si treaba a fost terminata.

Prin ROCKS vrem sa sugeram acea atitudinea care imbina perfect puterea, forta si rezistenta pietrelor brute cu delicatetea, stralucirea, unicitatea si creativitatea pietrelor din bijuterii si accesorii. Tot ceea ce inseamna Rocks, atitudine, dinamism, actiune, forta este exprimat prin creatiile designerilor care, inarmati cu talent, imaginatie, dar si cu precizia necesara unui croi perfect sau pentru inserarea detaliilor intr-un accesoriu, devine realitate in atelierul nostru. De aici, dintre materiale, masini de cusut si mult spirit creativ, ies modelele speciale care te reprezinta.

Incepe vizita prin magazinul nostru si vezi ce modele ti-am pregatit! Daca vrei ceva special, doar pentru tine, nici o problema, contacteaza-ne, fa-ne o vizita la atelier si vom face modelul pe care il imaginezi.

Te asteptam!

Echipa ROCKS